Duidelijke ZET
Home Financiele
Begeleiding
Project
Begeleiding
Bemiddeling


 
 

Beste gast,

Welkom op mijn site. Ik ben Emma, financieel coach en een echte duizendpoot. Mijn kracht is dat ik rationeel kan denken en heel snel kan schakelen. Ik heb veel inzicht en doorzie al gauw probleemgebieden. Door mijn grote interesse ken ik goed de weg in de wereld van de financiŽle instanties, banken, overheden, grote leveranciers, administratieve afdelingen en incassobedrijven. Veel problemen ontstaan door misverstanden en onduidelijkheden en het niet kennen van de mogelijkheden. Daar ben ik op mijn plaats! Alles op een rij en een duidelijke zet in de goede richting is wat je nodig hebt.

Worden je schulden aan allerlei instanties steeds groter en zie je zelf geen uitweg meer? Wellicht kan ik je helpen. Kijk op mijn pagina FinanciŽle begeleiding.

Wil je een grote stap maken in je leven door een huis of appartement te kopen, of wil je verbouwen maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Kijk op mijn pagina Project begeleiding.

Zit je in een echtscheiding of is je relatie verbroken en kom je er financieel niet uit? Kijk op mijn pagina Bemiddeling.

Wil je meer weten? Neem dan even Contact met mij op.